Veelzijdig in verlichting zowel binnen als buiten

Verlichting vormt een onmisbaar ingrediënt voor een zalig thuisgevoel. Peter Verbruggen is thuis in het vakkundig plaatsen van uw verlichting in Stekene en ruime omgeving. Samen met u gaan we op zoek naar sfeervolle en energiezuinige verlichting voor binnen of in uw tuin. We geven u uitgebreid en gericht lichtadvies en zo u dat wenst, maken we ook een lichtstudie.

Verlichting die uw interieur net dat tikkeltje extra geeft.

Door oude TL-lampen of gloeilampen te vervangen door innovatieve, duurzame en zuinige LED-verlichting helpen we u energie en geld besparen. We hebben het vertrouwen van zowel particulieren als KMO’s en vrije beroepen. Ze kiezen resoltuut voor ons omwille van onze hoge betrouwbaarheid en vakkennis. Bovendien volgen we voortdurend de trends en adviseren we onze klanten over nieuwigheden. 

Optimale service en gericht advies

Elektriciteitswerken Peter Verbruggen uit Stekene richt zich naar iedereen die op zoek is naar een ideale prijs-kwaliteitverhouding en een optimale service. We passen ons moeiteloos aan elke klant aan en staan garant voor een persoonlijke aanpak.  Met onze expertise en de ideeën van de klant, wordt het beslist een topresultaat.

Wil u ook graag uitvoerig en gericht advies op maat van uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan zeker contact op. Wij komen vrijblijvend bij u langs en begeleiden u graag bij de juiste keuze van verlichting. Misschien wil u nog een stapje verder gaan. Wij plaatsen ook domotica en zijn thuis in alle elektriciteitswerken.


Back to Top