Vertrouw uw elektriciteitswerken toe aan Peter Verbruggen in Stekene

Elektriciteitswerken Peter Verbruggen bvba - STEKENE

Peter Verbruggen begon 20 jaar geleden zijn bedrijf in elektriciteitswerken in Stekene.  Dagelijks doorkruist hij Oost-Vlaanderen en Antwerpen om elektriciteit, domotica en verlichting te plaatsen, aan te passen of te herstellen. Elektriciteitswerken Peter Verbruggen biedt u een totaaloplossing en een professionele service.  Elke opdracht wordt uitgevoerd met dezelfde dosis passie en vakmanschap.

Slechts één aanspreekpunt

Peter Verbruggen telt zowel particulieren als KMO’s en vrije beroepen tot zijn klanten. Voor elke specifieke opdracht, zowel nieuwbouw als renovatie, bieden we een efficiënte oplossing aan. Als patron staat Peter Verbruggen altijd zelf op de werf, en dat heeft beslist voordelen. De klanten hebben maar één aanspreekpunt,  vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering. Ze weten die persoonlijke benadering sterk te appreciëren.

Totaalpakket van A tot Z

Elektriciteitswerken Peter Verbruggen uit Stekene laat zich zelden door een opdracht afschrikken. U kan ons inschakelen voor kleine aanpassingen en herstellingen, renovatiewerken, vernieuwen en herstellen van uw elektrische verwarming of om heel uw project inzake elektriciteit, domotica en verlichting van de grond te tillen.

Flexibiliteit troef

Door de kleinschaligheid kan Elektriciteitswerken Peter Verbruggen ook heel flexibel werken. We houden altijd een gaatje vrij in onze agenda voor dringende opdrachten. Zo kan u op elk moment op ons rekenen. Voor depanages staan we zelfs 7 dagen op 7 paraat. We werken met materialen van de beste kwaliteit en garanderen een vlekkeloze uitvoering aan een correcte prijs. Die troeven zorgen voor de nodige mondelinge reclame. Want tevreden klanten vertellen het verder. Meteen ons mooiste visitekaartje!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact op. Tijdens een vrijblijvend bezoek bij u ter plaatse, bespreken we uw wensen en verwachtingen. Die toetsen we aan wat technisch haalbaar is. Vervolgens maken we een gedetailleerde prijsofferte op. Volledig gratis!

PETER VERBRUGGEN,
uw vaste partner voor:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Domotica
  • Verlichting
  • Tuinverlichting
  • Elektrische verwarming
  • Glasvezelverlichting

U wenst een GRATIS
en vrijblijvende offerte?

hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Back to Top