Wij komen uw domotica feilloos plaatsen

Elektriciteitswerken Peter Verbruggen komt uw domotica in Stekene en ruime omgeving feilloos plaatsen en geeft u uitvoerig advies over het gebruik ervan. Hij heeft ook al 20 jaar een uitstekende reputatie in alle mogelijke elektriciteitswerken en het vakkundig plaatsen van verlichting.
Domotica is een samenvoeging van ‘domus’ (Latijn voor ‘huis’) en elektronica. Er zijn verschillende domotica-systemen. Peter Verbruggen heeft een opleiding gevolgd voor Velbus en Domestia, twee betrouwbare en energiezuinige systemen die hij het meeste plaatst.  

Hoe werkt domotica precies?


Bij het installeren van domotica plaatsen we in uw woning een centrale controle-unit waaraan de verschillende elektrisch gestuurde systemen gekoppeld worden. Dat kan gaan van basisvoorzieningen zoals verlichting en verwarming, maar ook bijvoorbeeld de rolluiken, zonwering of uiteenlopende huishoudtoestellen kunnen via het domoticasysteem aangestuurd worden. De controle-unit kan u bedienen via een touchscreen, smartphone of tablet, waar u ook bent. U kiest ook zelf hoe uitgebreid u uw systeem wilt maken. Kortom, domotica vereenvoudigt uw leven door dagdagelijkse taken te automatiseren, en dat terwijl u energie en dus geld bespaart.

Totaalproject op uw maat

Wil u graag meer informatie over domotica? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Uw wensen over wonen en leefcomfort zijn het vertrekpunt. Daarmee gaan we gepassioneerd aan de slag.

We gaan voor het uitwerken van totale projecten met oog voor detail. Daarbij zorgen we steeds voor een kwaliteitsservice van A tot Z, zodat uw interieurdroom zorgeloos realiteit wordt.


Back to Top